Diensten

Waarmee kunnen wij u vandaag van dienst zijn?

Advies en consultancy

Voor assistentie binnen uw bedrijfsomgeving kunt u rekenen op onze IT-consultancy. Wat dat precies inhoudt en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, leest u op deze pagina.

diensten - advies en consultancy
diensten - html en css

Webdesign

Wij brengen uw huisstijl onder in een responsive website. Of u nu een ongecompliceerde website wilt, of net een heel uitgebreide, wij helpen uw ideeën omzetten naar werkelijkheid. Lees hier meer.

Internet hosting en domeinnaam registratie

Van losse mailbox tot volledig CMS website met achterliggende database en back-end. Een gepersonaliseerde domeinnaam om dit onder te brengen is in een mum van tijd geregeld.
Steeds meer bedrijven kiezen voor een website met een SSL certificaat. Het spreekt voor zich dat wij deze ook kunnen leveren. Elke website die door ons wordt opgeleverd, krijgt gratis een standaard SSL certificaat.

diensten - servers
diensten - copywriting

Copywriting

Voor al uw teksten bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u hulp nodig heeft bij het opzetten of optimaliseren van uw social media moet u bij ons zijn. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Netwerkbeheer

Het inrichten van werkplekken door middel van het inrichten van werkstations en user accounts. Of deze werkplekken zich nu binnen uw bedrijf, een nevenvestiging of thuis bevinden, wij zorgen dat uw medewerkers snel en vertrouwd aan de slag kunnen.

diensten - werkplekken