Bent u klaar voor de AVG?

 
Wat is AVG?
AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Men spreekt ook vaak over GDPR (General Data Protection Regulation), de algemene, Engelse term. Kort gezegd komt het erop neer dat de wet betreffende gegevens verzamelen, gebruiken en overdragen is veranderd. Sinds 25 mei 2018 moet iedereen zijn zaakjes op orde hebben en kunnen er boetes worden opgelegd aan hen die niet voldoen. En die boetes zijn niet mals: de maximale boete bedraagt 20 miljoen, of 4% van de jaarlijkse omzet van een onderneming!

 

Op wie is dit van toepassing?
De AVG is van toepassing op alle organisaties die persoonsgegevens (laten) verwerken van mensen die in de EU wonen. Houd hierbij rekening met het feit dat het inzien of opslaan al een vorm van verwerken is.

Kijk ook zeker een keer op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Bent u nog niet klaar voor de AVG?
Dan komen wij u graag helpen. Volledig gratis en vrijblijvend maken wij een analyse van uw situatie. Samen met u kijken we wat er binnen uw bedrijf dient te gebeuren. U beslist wat u zelf wilt aanpakken en wat u liever uitbesteedt. Uiteraard kunnen wij u ook alle zorgen uit handen nemen.

 

Waarom Venefica inschakelen?

  • een gratis en vrijblijvende analyse
  • professioneel advies
  • legio aan mogelijkheden
  • wij denken steeds met u mee
  • wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent
  • onze diensten houden hier niet op

 

Neem snel contact op, dan zorgen wij ervoor dat de AVG geen Angst Voor Gevolgen wordt!

 

Neem contact op!