Diensten

Webdesignadvies en consultancy - html en css

Wij brengen jouw huisstijl onder in een responsive website. Of je nu een ongecompliceerde website wilt, of net een heel uitgebreide, wij helpen jouw ideeën omzetten naar werkelijkheid. Lees hier meer.

Copywriting

diensten - copywriting
Voor al jouw teksten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je hulp nodig hebt bij het opzetten of optimaliseren van jouw social media moet je bij ons zijn. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Advies en consultancydiensten - advies en consultancy

Voor assistentie binnen jouw bedrijfsomgeving kun je rekenen op onze IT-consultancy. Wat dat precies inhoudt en wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen, lees je op deze pagina.

Internet hosting en domeinnaam registratie

diensten - servers
Van losse mailbox tot volledig CMS website met achterliggende database en back-end. Een gepersonaliseerde domeinnaam om dit onder te brengen is in een mum van tijd geregeld.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een website met een SSL certificaat. Het spreekt voor zich dat wij deze ook kunnen leveren. Elke website die door ons wordt opgeleverd, krijgt gratis een standaard SSL certificaat.

Netwerkbeheerdiensten - werkplekken

Het inrichten van werkplekken door middel van het inrichten van werkstations en user accounts. Of deze werkplekken zich nu binnen jouw bedrijf, een nevenvestiging of thuis bevinden, wij zorgen dat je medewerkers snel en vertrouwd aan de slag kunnen.