CopywritingCopywriting - typemachine

U denkt het, ik schrijf het!

U wilt een copywriter die teksten schrijft die écht aanspreken?
En zorgen voor een betere verkoop?
Als creatieve taalexpert, met een afgeronde studie copywriting en journalistiek, ben ik precies wat u zoekt!

 

Copywriting | Wat doe ik?

U kunt bij mij terecht voor het maken van webteksten en blogs. Maar ook brochures, flyers en ander advertentiemateriaal tover ik uit mijn toetsenbord. Of zoekt u iemand die op een professionele manier een interview kan afnemen? En ook deugdelijk kan uitwerken? Neem dan zeker contact op!

Heeft u eenmalig een copywriter nodig? Om bijvoorbeeld te helpen bij het creëren van SEO-vriendelijke webteksten? Een tekstschrijver voor al uw promotiemateriaal? Of moet u net iemand hebben die wekelijks een post schrijft voor uw bedrijfsblog? U kunt op mij altijd een beroep doen.

 

Copywriting | Mijn kennis

Maar u wilt natuurlijk geen copywriter die enkel goed is in schrijven. U zoekt een persoon die weet hoe u mensen kunt overhalen om iets te kopen. Daarom deed ik eveneens een cursus ‘Marketing- en reclamepsychologie’. Daarnaast volgde ik een aantal online marketing workshops.

Ook alle SEO-technieken heb ik grondig bestudeerd. En ik zorg er natuurlijk voor dat mijn kennis hierover steeds up-to-date blijft. Zo kan ik u teksten aanbieden die fijn lezen, goed scoren en uw bedrijf helpen met groeien!

Wilt u meer van mijn werk lezen? Neem dan een kijkje op mijn blogwebsite. Voor tarieven kunt u hier kijken.

 

Copywriting in De Peel

 

NEEM CONTACT OP!