Tarieven

 

Tarieven | SEO APK

Kan uw website wel een SEO*-check gebruiken? Of moet hij worden nagekeken op andere foutjes? Dan kan ik hem een apk geven! Ik kijk uw website helemaal na en check hem op problemen en verbeterpunten. Hierna maak ik voor u een overzichtelijke lijst, waar ik indien mogelijk bij vermeld hoe u deze problemen kunt aanpakken.

€65

*SEO = Search Engine Optimization. Dit zorgt er dus voor dat uw website beter scoort bij zoekmachines, zoals Google.

 

Tarieven | Redigeren

Heeft u reeds teksten, maar zijn deze nog voor verbetering vatbaar? Of heeft u teksen die SEO-technisch nog niet 100% zijn? In dat geval kan ik uw teksten redigeren.

€0,10 – €0,15 / woord, afhankelijk van de lengte van de tekst.

 

Tarieven | Losse webtekst

Heeft u een webpagina waarvan de tekst moet herschreven worden, of misschien een nieuwe pagina die van tekst moet voorzien worden?

€150 voor een pagina van 300 – 450 woorden. Dit is inclusief een gesprek van ± 30 minuten waarin we samen bespreken wat er precies in de tekst moet staan.

 

Tarieven | Webpakket

Heeft u een nieuwe website, maar nog geen teksten om er op te zetten? Dan kan ik natuurlijk al uw teksten schrijven.

€125 per pagina van 300 – 450 woorden, bij 5-10 pagina’s. Dit is inclusief een gesprek van ± 45 minuten waarin we samen bespreken wat er precies in de tekst moet staan.

 

Tarieven | Extra informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bij het schrijven en redigeren van teksten doe ik gratis één correctieronde als u aanpassingen wenst.

Valt hetgeen dat u nodig heeft niet (precies) onder een van deze voorbeelden? Of wilt u graag een keer kennismaken en samen bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op. Een eerste gesprek is gratis en compleet vrijblijvend.

 

Voor goede doelen, stichtingen en verenigingen hanteer ik een gereduceerd tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.