Marketing en SEO

Kan jouw marketing wel een boost gebruiken? Of moet je SEO worden geoptimaliseerd? Neem dan contact op, we helpen jou hiermee!

 

Neem contact op!

 

 

Marketing en SEO

Marketing

Marketing komt in veel smaken en vormen. Tegenwoordig is het online deel erg groot en belangrijk geworden, maar nog steeds hangt veel af van wat voor bedrijf of vereniging je hebt. Zie je niet meer helemaal wat voor jou de beste vorm van marketing is? Of vind je het moeilijk om de tone of voice te vinden per medium? Wil je liever de complete marketing uit handen geven? In al deze gevallen zijn wij de goede keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring, kennen we alle ins en outs.

SEO

Geen optimale SEO nodig als je niet gaat voor de eerste plaats bij Google? Fout! Zelfs als je niet geeft om een hoge ranking bij zoekmachines, is SEO erg belangrijk. Waarom?

  • Google en co houden van een goedwerkende website: trage websites, dode links,... ze vinden het maar niks. En jouw bezoekers? Die willen net zo goed een website die fatsoenlijk en vlot werkt. Op elk apparaat.
  • Zoekmachines stellen bepaalde eisen aan teksten. Maar als je kijkt wat die voorwaarden zijn, dan zie je dat een goede tekst voor Google een goede tekst is voor je (potentiële) klanten! Een tekst moet namelijk voor iedereen fijn lezen en vertellen wat je precies doet.

Conclusie? Als je website optimaal is voor jouw bezoekers, dan is hij dat ook voor zoekmachines.  Zorgen voor een (SEO) geoptimaliseerde website werkt dus altijd dubbel!

 

Ik wil ook een optimale website!

 

Wil jij jouw teksten laten schrijven of nakijken door een professional? Neem dan een kijkje op Tekstbureau Venefica!