Tarieven

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bij het schrijven en redigeren van teksten krijg je gratis één correctieronde, als je aanpassingen wenst.

Valt hetgeen dat je nodig hebt niet (precies) onder een van deze voorbeelden? Of wil je graag een keer kennismaken en samen bespreken wat de mogelijkheden zijn?
Neem contact op. Een eerste gesprek is gratis en compleet vrijblijvend.

Seo apk
Kan jouw website wel een SEO*-check gebruiken? Of moet hij worden nagekeken op andere foutjes? Dan kan ik hem een apk geven! Ik kijk je website helemaal na en check hem op problemen en verbeterpunten. Hierna maak ik voor jou een overzichtelijke lijst, waar ik indien mogelijk bij vermeld hoe je deze problemen kunt aanpakken.

€65

Losse webtekst
Heb je een webpagina waarvan de tekst moet herschreven worden, of misschien een nieuwe pagina die van tekst moet voorzien worden?

€150 voor een pagina van 300 – 450 woorden.

Dit is inclusief een gesprek van ± 30 minuten waarin we samen bespreken wat er precies in de tekst moet staan.

Webpakket
Heb je een nieuwe website, maar nog geen teksten om er op te zetten? Dan kan ik natuurlijk al jouw teksten schrijven.

€125 per pagina van 300 – 450 woorden, bij 5-10 pagina's.

Dit is inclusief een gesprek van ± 45 minuten waarin we samen bespreken wat er precies in de tekst moet staan.

Redigeren
Heb je reeds teksten, maar zijn deze nog voor verbetering vatbaar? Of heb je teksten die SEO-technisch nog niet 100% zijn? In dat geval kan ik jouw teksten redigeren.

€0,10 - €0,15 / woord

Dit is afhankelijk van de lengte van de tekst.

Redigeren manuscript
Heb je een boek geschreven dat (bijna) klaar is? En wil je dit laten nakijken op fouten en verbeterpunten? Dat kan! Als ware boekenliefhebber is het nakijken en beoordelen van manuscripten iets wat ik met plezier doe!

€0,010/woord

Proefredactie manuscript
Twijfel je aan de slaagkans van jouw manuscript? Of wil je graag weten wat er goed en minder goed is aan jouw verhaal of schrijfstijl? Stuur mij dan de eerste 3.000 woorden voor een proefredactie.

€30,00 

Tarieven | Extra informatie

Voor goede doelen, stichtingen en verenigingen hanteer ik een gereduceerd tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.

*SEO = Search Engine Optimization. Dit zorgt er dus voor dat jouw website beter scoort bij zoekmachines, zoals Google.