Wie zijn wij | Wolf

Wie zijn wij - Wolf

 

Neem contact op!

Van zelf pc’s bouwen tot complete netwerken aanleggen, ik doe het allemaal al meer dan 25 jaar. Ik ben gek op vraagstukken: in welke situatie past welke hard- en software het beste? Hoe kan ik op de beste, meest efficiënte manier een netwerk aanleggen? Elk probleem kent een oplossing en ik breng deze graag bij elkaar.

Heel uiteenlopende projecten kwamen reeds op mijn pad. Ook de opdrachtgevers zijn heel divers te noemen, van lokale ondernemers tot de NAVO, Europese Unie en Nederlandse Ambassades. Uiteraard maakt het niet uit voor wie ik aan het werk ben, totale tevredenheid is altijd het doel.

Wie zijn wij | Karolien

Venefica - Karolien

 

Neem contact op!

Omdat ik geboren ben in een ondernemersgezin, was het logisch dat ik in aanraking kwam met alle facetten van bedrijfsvoering. Uiteraard had ik een voorkeur, namelijk meedenken over alle kansen en mogelijkheden, sturing geven aan projecten en zorgen voor de complete marketing.

Mijn grote kennis van psychologie gebruik ik graag tijdens deze werkzaamheden. Al mijn ervaring zet ik in om te kijken wat klanten willen en nodig hebben. Een passende oplossing zoeken is dan ook iets wat mij grote voldoening geeft.