Meerdere blogs op je WordPress website

Meerdere blogs op je WordPress website

Heb je een WordPress website die het niet ondersteunt om meerdere blogpagina’s te hebben? Is dat toch iets dat je wilt? Maar dan op een makkelijke manier en al zeker zonder een nieuwe website te maken? Dan heb ik goed nieuws! Er is namelijk een erg simpele manier om dit toch voor elkaar te krijgen. […]

lees meer
Webdesigner: de 5 vragen

Webdesigner: de 5 vragen

  Uiteraard krijg ik niet alleen vragen over mijn werk als copywriter, ook over mijn werk als webdesigner is dat het geval. Hierover selecteerde ik er eveneens 5 voor jullie! Webdesign, dat is het veranderen van kleurtjes en lettertypes, toch? Nee, dat valt voor mij niet onder de noemer ‘webdesign’. 😉 Wat een webdesigner dan […]

lees meer
Yoast zal het weten!

Yoast zal het weten!

Dit keer wil ik het graag hebben over Yoast! Yoast is een WordPress plugin en naar mijn mening (en niet enkel die van mij 😉 ) zelfs een van de belangrijkste. Wat doet Yoast? Yoast is een seo-plugin. Hij helpt dus om jouw pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines. Zo kan je hier bijvoorbeeld een snippetvoorstelling […]

lees meer
5 vragen aan een tekstschrijver

5 vragen aan een tekstschrijver

  Mensen stellen mij heel regelmatig bepaalde vragen over mijn werk als tekstschrijver. Ik heb deze vragen voor je op een rij gezet! Klopt het romantische beeld van de copywriter? Je weet wel, dat tafereel van gezellig in een café te zitten schrijven? Voor mij persoonlijk niet. Ik zit het liefste gewoon thuis te schrijven, […]

lees meer
Tips voor een goede webtekst!

Tips voor een goede webtekst!

  Wat maakt webtekst goed? Je leest de meest uiteenlopende zaken als het aankomt op tips over het schrijven van een webtekst of blog. De ene persoon zegt dat je teksten kort en bondig moeten zijn, een ander stelt dat je best kan gaan voor zo lang mogelijk. Wat is nu correct? De ideale lengte […]

lees meer
Lenovo Thinkpad E585

Lenovo Thinkpad E585

Ondertussen heb ik deze Lenovo ruim een week in mijn bezit. We hebben ook al de nodige uren met elkaar doorgebracht en ik durf te stellen dat ik hem goed genoeg ken om een oordeel te vellen.   Handig! Laat ik beginnen met een van mijn eigen grootste vooroordeel onder tafel te vegen: een laptop […]

lees meer
Confession of a copywriter

Confession of a copywriter

Confession of a copywriter Laatst las ik bij een collega copywriter dat ze regelmatig versleten wordt voor taalpurist, of zelfs taalnazi. Dat is iets waar ik niet van schrik, aangezien ik dat type verwijten eveneens reeds heb mogen aanhoren. In alle eerlijkheid heb ik ook geregeld de neiging om mensen op hun fouten te wijzen. […]

lees meer
Karolien in laptopland

Karolien in laptopland

Karolien in laptopland: de zoektocht naar de ware laptop Ik wil een laptop. Of eigenlijk moet ik er een hebben. Als je websites bouwt, dan is het toch wel handig om je product te kunnen laten zien aan een (potentiële) klant. Ook als het bij die klant op locatie is. Het is natuurlijk niet verkeerd […]

lees meer
HomeComputerMuseum

HomeComputerMuseum

HomeComputerMuseum  Ook bij Venefica is het – toch een klein beetje – vakantie. Daarom gingen we er vandaag een keer tussenuit, al was het nog steeds werkgerelateerd te noemen. We bezochten namelijk het HomeComputerMuseum in Helmond. Zelf omschrijven ze het museum als “een initiatief van een aantal verzamelaars om de geschiedenis van de HomeComputer te […]

lees meer
10 tips voor een digitaal veiliger bedrijf

10 tips voor een digitaal veiliger bedrijf

Lees hier 10 tips van de KvK voor een digitaal veiliger bedrijf. Kunt u wel wat hulp gebruiken om dit allemaal te realiseren? Neem dan snel contact met ons op. En dan voldoet u ook meteen aan tip nr. 9! 😉

lees meer